torstai 26. heinäkuuta 2007

Pientä laittoo vaatii se vaan, sitten baanalle....

Kukkuluuruu!

Aamu alkoi erikoiskoe 1:llä, jonka nimi oli punnitus. Laji sujui hyvin, sillä vaaka osoitti tiimin painoksi 394 kg. Eilen vielä nesteen poisto dietti kismitti, mutta nyt jäljestä katsottuna pääsimme vähällä. Moni muu tiimi vielä juoksee ja saunoo huomiseen asti.

Erikoiskoe numero 2. osoittautui kinkkisemmäksi. Pian punnituksen jälkeen kävi ilmi, että ns. "full measurement" ei onnistu tällä aikataululla. Vaihtoehtoja jäi jäljelle kaksi kappletta. A) Löydämme sertifikaatin B) Luokan technical director suosittelee race commitylle, että voimme purjehtia ilman certificaattia, ja katsomme suostuuko race commity. Motiivaatio certin löytämiseksi kasvoi kovasti, epävarmuuden mukana. Vaivattuamme monia tuttuja ja kylänmiehiä Suomesta ja Saksasta, niin löytyihän se. (vitsi miten noloa)

Kaiken stressin ja tohinan keskellä pantiin vene veteen, kasaan ja käytiin vielä testaamassa, että kaikki on ok. Paras telli Norteille tuntuu olevan vielä tutkinnassa. Tänään oli ainakin alavantit liian kireellä ja diagonaalit hakusessan. Katsotaan huomanna uusilla silmillä. Tosin huominen setuppi on täysin toinen, koska tänään tuuli ja huomenna ehkä ei.

Team Cygate